+40 (730) 316 748 + 40 (770) 282 915

Profilaxie Dentară

Pentru a preveni afecțiunile dentare, un rol foarte important îl are prevenția. Prevenția dentară este efectuată atât de către medicul stomatolog, cât și de către pacient. Primul pas este reprezentat de periajul dentar. Acesta trebuie efectuat de două ori pe zi, dimineața și seara. Dintre cele două periajul de seara este foarte important. De asemenea, folosirea mijloacelor suplimentare de igienă orală, cum ar fi ața dentară,apa de gură sau dușul bucal, asigură îndepărtarea bacteriilor și prevenirea apariției cariilor dentare.

Pentru a învăța metoda corectă de periaj, consultați-vă cu medicul stomatolog. Este foarte important ca perierea dinților să se realizeze corect, iar colaborarea cu stomatologul dumneavoastră vă va ajuta să alegeți cea mai eficientă metodă.

Vizitele regulate în cabinetul de medicină dentară sunt, de asemenea, foarte importante. Este recomandată consultația de specialitate la fiecare 6 luni, pentru a putea depista leziunile dentare în stadiul incipient și a preveni apariția complicațiilor.

Pe lângă consultație, este recomandat ca detartrajul să fie efectuat tot la un interval de 6 luni. Acesta asigură îndepărtarea depozitelor de tartru și a plăcii bacteriene, prevenirea inflamației gingivale si menținerea sănătății cavității orale. Alături de detartraj, medicul dentist va efectua un periaj profesional cu o pastă abrazivă și o fluorizare pentru a întări rezistența structurii dentare.

Sigilările dentare, efectuate atât la copii,cât și la adulți, previn formarea cariilor dentare. Cu ajutorul unui material de sigilare, suprafața ocluzală este protejată. Aceasta, datorită reliefului său cu numeroase șanțuri si fosete, este cea mai expusă grefării cariei dentare. Prin aplicarea materialului de sigilare, dintele este protejat si, de asemenea, mai rezistent.

Clinica dentară Danielle Med Center vă oferă o abordare interdisciplinară a problemelor de sănatate orală prin echipa sa de specialiști in diverse ramuri ale stomatologiei.

Adresă

București
Bulevardul 1 Mai, Nr. 30, Bl. OD15, Scara H, Parter, Ap. 283, Interfon: 283C
Bragadiru
Strada Neamului, Nr.1A, Bl.3, Parter

Telefon

București
+ 40 314 012 437
+ 40 730 316 748
Bragadiru
+ 40 314 012 437

Program de Lucru

Luni-Vineri
09:00 - 21:00
Sambată  
09:00 - 12:00